V sobotou 16. a v neděli 17. prosince sehrálo družstvo U19 poslední dvě utkání letošního roku. Dorostenci se nenechali zahanbit ani tentokrát a odnesli si hned dvě vítězství. Tato dvě vítězství uzavřela první polovinu dlouhodobé části NRL U 19 ve které doposud hráči TJ AŠ neprohráli a zatím vedou svou skupinu bez porážky.

V sobotním utkání hostili dorostenci TJ AŠ Sokol Žižkov. Po výborné první třetině, kterou vyhráli v poměru 24:5, přišel útlum a poločas skončil 44 : 25. Ve druhé polovině utkání si již hráči udrželi iniciativu po celý zbytek utkání. Příležitosti nastoupit na palubovku tak využili všichni hráči. Celkový výsledek 90:46 hovoří o značné převaze TJ AŠ.

Střelci utkání: Balicz 24; Čapek, Jenčík, Hanitz po 14 bodech; Novák 4; Ráb, Konopka, Šákr a Máj Robert po 2 bodech.

V nedělním utkání jsme hostili Válečníky Děčín. Soupeř z Děčína s námi po celé utkání udržoval vyrovnané skóre zejména velmi dobrou střelbou za 3 body. TJ tak musela stavět na užším kádru starších hráčů tvořících páteř družstva v letošní sezoně, kteří po celé utkání udržovali mírný náskok až k úspěšnému výsledku v poměru 83:70. Poměr proměněných střel za 3 body 12/5 ve prospěch soupeře.

Střelci utkání : Balicz 24; Čapek 22; Hanitz 16; Máj 9; Delgerseikhan 7;Robert Máj 3 a Jenčík 2 body.


Související fotogalerie