Basketbalový oddíl TJ Auto Škoda rozšířil nabídku pro malé děti. S ohledem na velký zájem malých dětí o tento sport vznikla výhradně dívčí a chlapecká přípravka. Do konce roku 2023 byla přípravka smíšená, od ledna trénují chlapci a dívky zvlášť.

Zapojit se tak mohou děti již od 5 let do cca 4. třídy (předškoláci). Starší děti jsou začleňovány do příslušných týmů podle věku. Oddíl má v současnosti zastoupeny aktivní týmy od nejmladších (přípravka, U11, U12, U14, U15, U17 a U19 v převážné většině v chlapecké i dívčí kategorii) po mužský A tým. Zájemci o dívčí týmy mohou kontaktovat Kateřinu Dlouhou (777 578 203) a zájemci o chlapecké týmy Rudolfa Skřivánka (603 140 039). Oba tito členové vedení mladoboleslavského basketbalového oddílu mají bohaté trenérské zkušenosti a skvěle poradí se zařazením mladého sportovce do příslušného týmu.

Basketbalový oddíl je velmi aktivní na sociálních sítích (https://www.facebook.com/basketautoskodaMB/ https://www.instagram.com/basketbalasmb/), kde lze získat informace z dění o tomto sportovním klubu. V přípravě jsou i nové webové stránky, jejichž součástí bude i rozsáhlá galerie fotografií ze současnosti i z historie klubu.