V sobotním (26. 1.) utkání NRL v Děčíně pokračoval tým U19B ve vítězném tažení soutěží. Přes výrazné oslabení způsobeném marodkou zbývající hráči velmi dobrým kolektivním výkonem zejména v obraně dokázali porazit domácí Válečníky Děčín 66 : 50.

Tímto výsledkem si před nedělním zápasem ve Varnsdorfu udrželi hráči TJ první místo v tabulce základní části soutěže a velkou šanci skupinu vyhrát. Střelci utkání: Richard Máj 27, Jakub Jenčík 14, Tumur 11, Robert Máj 11 a Filip Ráb 3 body.

Nedělní (27. 1.) utkání ve Varnsdorfu, které rozhodovalo o vítězství ve skupině C NRL, probíhalo od začátku v režii hráčů TJ AŠ, ačkoliv byl tým oslaben velkou marodkou a absencí Roberta Máje. Přesto až do poločasu vedli i o 10 bodů. Bohužel na konci druhé čtvrtiny došlo ke zranění Tumura Dalgerseikhana, který byl do té doby tahounem družstva jak v obraně tak v útoku. Přesto nastoupil i do třetí čtvrtiny, ale cca po dvou minutách musel odstoupit pro dosažení pěti faulů. Zbývající část utkání odehrálo tedy šest hráčů, kteří nakonec nedokázali soupeři vzdorovat, hlavně se prosadit střelecky. Konečný výsledek 63 : 53 tak sice neznamenal 12. vítězství v řadě, ale přesto umožnil postup týmu do finálové skupiny z prvního místa. Střelci utkání: Tumur 18, Máj Richard 14, Šákr 8, Ráb 7, Jenčík 4 a Tomka 2 body.