Řada týmů se před odstartováním prvních zápasů vypravila na přípravné turnaje. Výjimkou nejsou ani děvčata z U14 pod vedením trenérky Ivety Vitovské. ​Děvčata odehrála úspěšně dva zápasy a odváží si z Peček zlaté medaile.

V prvním zápase proti Poděbradům holky začaly skvělou obranou a první čtvrtinu vyhrály 19:4. V druhé čtvrtině jsme v obraně hodně polevily a prohrály ji 2:12. Přestože jsme daly pouze jeden koš, díky skvělé první čtvrtce, jsmedo druhé poloviny utkání vstupovaly s pětibodovým náskokem. Po poločase se holky vzchopily a vedení navýšily na konečných 65:36.

Druhý zápas proti Pečkám byl skoro přes kopírák, opět úžasná první čtvrtina - 31:4 a druhou jsme opět prohrály 12:16 , třetí remízovaly a poslední dotáhly na vítězné skóre 76:43.

Body v turnaji: Hlaváčová 30, Procházková 26, Kormošová 26, Krásná 14, Sedláčková 12, Brázdová 8, Vondráková 8, Morávková 6, Fišerová 5, Skalická 4, Sopirjaková 2, Kadlecová Tyto zápasy nám ukázaly,kde jsou naše slabiny a na čem zamakat. Příští víkend už nás čekají první soutěžní zápasy v Trutnově a v Hradci.